Kara - Carambole

Kara Uutiset

Janne Wiss ja Kim Laaksonen voittivat jälleen Karan Pari SM-kultaa

7.1.2018
Turkulaiset Janne Wiss ja Kim Laaksonen toistivat viime vuoden tempun ja voittivat Karan Pari SM-kultaa Espoon Biljardikerholla loppiaisena. Finaalissa täysin omaa luokkaansa ollut parivaljakko voitti Toni Hannulan ja Joni Louhelan lukemin 25-5 vain 31:ssä lyöntivuorossa. Semifinaali meni jopa vielä vauhdikkaammin 20-5 vain 22:ssa lyöntivuorossa Sami Hannulaa ja Jonguyn Moonia vastaan. Toiset pronssimitalistit olivat Espoon Biljardikerhon pari Henri Kaksonen & Sauli Solhagen.

Janne Wissin täysin pitelemätön syksyn viimeisessä RG-kilpailussa

12.11.2017
Turun Janne Wissin huikea vire ja voittoputki jatkuu kun hän voitti jo syksyn kolmannen perättäisen karan RG-kilpailun. Finaalissa Wiss esitti murskajälkeä pelaamalla yli 2 keskiarvolla Sami Hannulan nurin 25-7. Semifinaalissa Wiss kukisti Sauli Solhagenin 25-19 ja Sami Hannula kukisti Toni Hannulan 25-14.

Tapio Kuusela voitti Karan divisioonasarjan toisen osakilpailun

22.10.2017
GU:n Tapio Kuusela oli paras kauden toisessa divisioonasarjan RG-kilpailussa Espoossa. Finaalissa kaatui Broden Miio Ronkonen 15-13. Semifinaaleihin asti ylsivät kotiseura EBK:n Jouni Kelokaski ja Tuomo Träff

Espoon Mestaruussarjassa huikea trillerifinaali --- KARA

15.10.2017
Viime viikon Kööpenhaminan PM-pelaajamme kohtasivat kauden toisen mestaruussarjakilpailun finaalissa. Janne Wiss ja Tapio Soinisalo tarjoilivat jännittävän trillerifinaalin joka päättyi lopulta turkulaisen Janne Wissin niukkaan 30-29 voittoon. Semifinaalissa pelasivat Hannulat Sami ja Toni

PM-kilpailut Kööpenhaminassa

9.10.2017
Suomen Janne Wiss ja Tapio Soinisalo olivat Kööpenhaminassa Karan PM-kilpailuissa. Kumpikaan ei päässyt ihan voittojen makuun vuosittaisessa tapahtumassa jonka tänä vuonna voitti Tanskan Thomas Andersen.