Saksassa EM-kilpailut - mukana Wiss ja Laaksonen

Joni Ahola
30.4.2017

Legendaarisia pelaajia (Zanetti takana, Caudron edessä) Karan EM-kilpailuissa 2017
Legendaarisia pelaajia (Zanetti takana, Caudron edessä) Karan EM-kilpailuissa 2017

Henkilökohtaisessa kilpailussa Suomen edustajat Janne Wiss ja Kim Laaksonen pelasivat omalla tasollaan ja välillä sen ylikin, mutta kovat vastustajat päättivät molempien pelit kahteen tappioon. Parikilpailussa hallitsevat Suomenmestarit ovat vielä kuitenkin mukana.

Janne Wissin raportti omista otteluistaan (facebook 29.4.)

"Ollaan Saksassa pelaamassa karabiljardin Euroopanmestaruuskisoissa. Pääsin pelaamaan kisojen ensimmäisen pelin Hollannin kakkospelaaja Van Erpiä vastaan. Pöytä oli 1,5 timanttia leveämpi tietysti kun uudet pöydät ja verat. Molemmilla alussa vaikeuksia, mutta vastustaja pystyi nostamaan keskiarvonsa 0,9 pintaan ja voitti pelin. Itselläni keskiarvo 0,5-0,6 välillä. Toisessa pelissä Portugalin Costa vastassa. Tein alussa 6 sarjan ja johdinkin tauolle lähtiessä 15-12 1,2 keskiarvolla. Niinkuin odotettavaa olikin vastustaja paransi peliä loppua kohden voittaen minut 30-28. Pystyin haastamaan! En muista tarkkaa keskiarvoa mutta yhden pintaan."

 

Janne Wissin raportti Kim Laaksosen otteluista (facebook 29.4.)

"Kimillä meni pelit lähes vastaavalla tavalla. Pystyi haastamaan ja lyönti hiveli silmää katsomosta katsottuna. Valitettavasti 2 tappiota. Kimi alotti toisella kierroksella ja pääsi vetämään loistavilla olosuhteilla molemmat pelit. Ensimmäinen peli kreikkalaista vastaan 0,7 keskiarvolla kun Kreikan poika veteli yli yhden keskiarvolla ja toinen peli jotain Melnytshenkoa vastaan tasan 1 keskiarvolla 30-15 käkeen. Tarkoittaen, että vastustaja pelasi huikean pelin 2 keskiarvolla."

 

 

Janne Wissillä ja Kim Laaksosella on joukkuekilpailu vielä edessä.