Espoon Mestaruussarjassa huikea trillerifinaali --- KARA

Joni Ahola
15.10.2017

Viime viikon Kööpenhaminan PM-pelaajamme kohtasivat kauden toisen mestaruussarjakilpailun finaalissa. Janne Wiss ja Tapio Soinisalo tarjoilivat jännittävän trillerifinaalin joka päättyi lopulta turkulaisen Janne Wissin niukkaan 30-29 voittoon. Semifinaalissa pelasivat Hannulat Sami ja Toni

Myös semifinaalit olivat huikeita ja erittäin tasaisia otteluita. Ensimmäinen semifinaali pelattiin Sami Hannulan ja Janne Wissin toimesta ja kaksikon kohtaamisesta odotetaan aina laadukasta karailoittelua. Niin se oli myös tälläkin kertaa, kun ottelu oli päättynyt 23-25 Wissin voittoon vain 29 lyöntivuoron jälkeen.

Toisessa semifinaalissa pelattiin vielä tiukemmin ja Espoon biljardikerhon Tapio Soinisalo voitti vain yhdellä karalla 24-25 Turun Toni Hannulan. Turnauksen viidenneksi pelasi Espoon Sauli Solhagen. Solhagen voitti kisojen ykkösen Janne Wissin alkukierroksien viimeisessä ottelussa 20-13, mutta vastaava kaksikko joutui playoffeissa vastakkain ja Wiss kuittasi tuon lukemin 20-12 edeten viimeisenä pelaajana semifinaaliin ja sitä kautta sitten turnausvoittoon.

10 pelaajaa osallistui kauden toiseen Karan mestaruussarjan kilpailuun ja mukana pelasi myös viime divisioonasarjan voittaja Miika Virtanen. Hän oli kilpailujen kuudes. Ensi viikolla Espoossa pelataan divisioonasarjan toinen osakilpailu.