Karan SM-kilpailu pelataan 12.-13.5.2018 Espoossa

Joni Ahola
23.4.2018

Karaa ei valitettavasti nähdä tänä vuonna Kulttuuritalon SM-finaaleissa, mutta kokonaisuudessaan Karan SM-kilpailu pelataan laadukkaissa olosuhteissa Espoon Biljardikerholla lauantaina 12. toukokuuta ja tarvittaessa myös sunnuntaina 13. toukokuuta

Kilpailukutsu

Taloudellisista ja resurssisyistä karabiljardia ei nähdä tänä vuonna Kulttuuritalon SM-finaaleissa. Liian kallis ja työläs operaatio vain kolmen pelin vuoksi nähtiin paremmaksi jättää tänä vuonna väliin. Karajaosto yhdessä SBIL:n hallituksen kanssa pähkäilevät ensi kauden osalta mahdollisuuksia ja rakentavat järkevän suunnitelman, josko Kara saataisiin SM-finaaleihin keväällä 2019.

Espoossa järjestettävä Karan SM-kilpailu omaa tällä hetkellä valmiit huippupuitteet järjestää tapahtuma kokonaisuudessaan. Laadukas Live Stream ja Tulospalvelu on valmiiksi rakennettu sivustaseuraajille ja lisäksi hienojen palkintojen lisäksi SBIL ja EBK tukevat tapahtumaa tarjoamalla pelaajille 100% palkintorahat. Luonnollisesti peliolosuhteet tulevat olemaan jälleen huippuluokkaa.